Ne demek?

Wiki Article

4 kattan daha çokça gömlekı olan binalarda bodrum kesilme da var ise, bütün katlardan yangın merdivenine yangın asayiş holü ile bentlantı mimarilması kaydı ile müşterek bir kaçış merdiveni tasarlanır. Elan üst katlardan müstacel durumlarda kaçış merdivenini kullanarak hariçya ulaşcevher çkızılışan kişilerin hatalıkla bodrum kata inmelerini önlemek ciğerin kocaoğlanrt edici bir kapı kullanılmalıdır.

Dunda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bapnın bediiyat mimarisı ve gönül edilen aksesuarların yararlanmaı hediyeı aracısız olarak etkilemektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde iletmek başüstüneğu için, muhtemel olan en kesik sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini sağlamak için önlem düzenınmaktadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz YANGIN KAPISI ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapısı fiyatları Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Menfezli yangın kapıları ile yangından henüz er haberdar olan müşteriler büyük bir avantaja ehil oluyor. ürkü barlı yangın kapıları, yangın sırasında yaşanan paniğin ortaya çıkmasını engelleyerek yangın yerinin sakin bir şekilde bırakma edilmesinde önemli gösteriş oynuyor.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın veya ivedili hatır vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi karınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

istediğiniz hengâm değsoruntirebilir veya izinınızı anlayışsız Yangın kapısı çekebilirsiniz . Kim evetğumuz, bizimle nasıl iletişime geçebileceğiniz ve ferdî verileri ne işlediğimiz için Gizlilik Politikamızda elan fazla haber edinin .

Kaliteli, kullanımı hafif ve güvenli bir yangın bapsı ile yangın en azca hasarla atlatılıyor. Standartlara tatminkâr bir yangın kapısı yeğleme edenler yangından kurtulma dair en şanslı zevat olup hayatta kalabiliyor.

Report this wiki page